Velkommen til feriefonden

Du kan som ansat benytte alle feriefondens huse. Her kan du logge på for at booke et hus, eller hvis du bare ønsker at kigge dig lidt omkring på hjemmesiden.

God fornøjelse!

VIGTIGT - Vedrørende Covid 19 
Randers og Samsø kommuners feriefonds bestyrelse anmoder om at man forholder sig til Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til Covid 19 https://www.sst.dk/da/corona når man benytter feriehusene.
Det vil betyde, at man f.eks skal blive hjemme hvis man har eller udviser symptomer for Covid 19.
Info om rengøring i Randers og Samsø kommuners feriehuse.
I sommerhuse med fast rengøring er der lavet aftale med rengøringsfirmaerne. De skal desinficere berøringsoverflader såsom dørhåndtag, kontakter, køleskabs låge, etc.
Bestyrelsen anbefaler at man selv sørger for at have noget desinficerende rengøringsmiddel/sprit med til at holde overflader rene for smitte. (ikke hånd sprit med glycerin)
Der hvor man selv som lejer af huset skal gøre rent, kan man desinficere overflader inden man bruger huset, og når man forlader det efter man har gjort rent. Så har man gjort hvad man kan for at undgå spredning af smitte.

Anbefalingerne ændrer sig løbende derfor skal man som bruger af feriehusene selv holde sig orienteret om anbefalingerne.
Hvis du har spørgsmål hertil er du velkommen til at kontakte
Berit Isling
Email: berit.isling@randers.dk
Tlf:      89 15 12 03
Mellem 8:30 og 10:00

Log ind:

Log ind ved at skrive dit tjenestenummer og dit kodeord. Hvis du ikke selv har ændret dit kodeord, er det dit fornavn. Du kan også oprette dig som ny bruger, hvis du ikke allerede er oprettet i systemet.
Tjenestenummer
Kodeord (fornavn)
Er det første gang du logger ind?
Skriv dit tjenestenummer og dit fornavn (små bogstaver).
Tjenestenummeret finder du øverst til højre på din lønseddel. Lønsedlen kan du finde i din e-boks.
Har du problemer med at logge på, kan du kontakte Administrationen eller bestille en ny adgangskode.